Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Scandes - Motala Ladekast - Wit - 4 Manden

Verwachte levertijd: 2 wekeni

Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 189,00

Artikelomschrijving

Maak kennis met de ladekast van het Scandinavische merk Scandes. Deze ladekast is vernoemd naar ''Motala'' dit is een mooi stadje in Zweden. Deze ladekast heeft een strak uiterlijk, hierdoor is hij in veel interieur inrichtingen passend. Het materiaal waaruit deze ladekast is vervaardigd is, is MDF hout van een aanzienlijk hoge kwaliteit, de lades die zijn gemaakt van riet. Deze combinatie hiervan zorgt ervoor dat het een perfect eindresultaat krijgt.

Scandes - Motala Ladekast - Wit - 4 Manden

  • Scandes - Motala Ladekast - Wit - 4 Manden

Scandes - Motala Ladekast - Wit - 4 Manden

Technische Details

Hoogte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Materiaal Array
Lades 4
Wieltjes Zonder wieltjes

Beschrijving

Maak kennis met de ladekast van het Scandinavische merk Scandes. Deze ladekast is vernoemd naar ''Motala'' dit is een mooi stadje in Zweden. Deze ladekast heeft een strak uiterlijk, hierdoor is hij in veel interieur inrichtingen passend. Het materiaal waaruit deze ladekast is vervaardigd is, is MDF hout van een aanzienlijk hoge kwaliteit, de lades die zijn gemaakt van riet. Deze combinatie hiervan zorgt ervoor dat het een perfect eindresultaat krijgt. Daarentegen bestaat er nog ladekasten uit deze collectie in verschillende soorten en maten, hierdoor kun u altijd een goede keuze maken! Heeft u altijd al een mooie ladekast willen hebben die zowel passend is in bijvoorbeeld een modern of landelijk interieur, dan is deze ''Motala'' uw juiste keuze!

Scandes - Motala Ladekast - Wit - 4 Manden
€ 189,00

Scandes - Motala Ladekast - Wit - 4 Manden

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 08:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Scandes

Profiteer nu van design voor een betaalbare prijs met de meubels uit de collectie van Scandes! Dit merk beschikt over Deens design in zijn puurste vorm: altijd een stapje voor op de aankomende trends. Stilstand is achteruitgang. De combinatie van kwaliteit, stijl en natuurlijk de prijs maakt de producten van Scandes zeer aantrekkelijk. Je vind ze dan ook terug in plaatsen over de hele wereld. Ontdek snel hoe je jouw interieur kan opvrolijken met Scandes!