Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Landelijke ladenkast

Toon als      
Toon als      

Landelijke ladenkast

Ga voor een landelijke ladenkast en berg al je rommel op! Je zult het wel herkennen, overal los slingerende spullen. Elke dag komt er weer meer bij, maar waar laat je het allemaal? Kies voor een landelijke ladenkast, deze zorgt namelijk ook nog eens voor een warme, knusse sfeer in huis. Zo sla je twee vliegen in één klap! Een landelijk ladenkast is te herkennen aan het houten materiaal. Hout zorgt voor een mooie landelijke afwerking van de kast én zorgt voor een lange levensduur. Neem snel een kijkje in onze collectie of lees gauw verder voor nog meer informatie!

Soorten, maten en kleuren voor de landelijke ladenkast

Een landelijke ladenkast is verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Heb je veel rommel? Kies dan voor één met veel lades. Heb je wat minder rommel? Dan kun je gaan voor een kleinere variant. Vaak heeft een landelijke ladenkast wit afgewerkte houten lades en een eikenhouten bovenkant. Maar in onze collectie vindt je de landelijke ladenkast in de stijl en kleur die jij mooi vindt. Ook kun je kiezen voor verschillende soorten afwerking. Elke afwerking brengt een ander soort sfeer in huis. Combineer het ook eens met een houten dressoir om het af te maken.

Styling tips voor de landelijke ladenkast

Weet u niet goed hoe u de landelijke ladenkast kunt combineren met andere meubels of accessoires? Een landelijke ladenkast past goed bij andere houten meubels, dit zorgt voor een extra warme en knusse sfeer. Uiteraard kun u dit meubelstuk ook combineren met stoffen of metalen meubels. De combinatie van hout met metaal of stof heeft het warme uiterlijk, maar met een modernere uitstraling. Kijk ook eens bij de collectie metalen eettafel. Daarnaast kunt u het natuurlijk aankleden met leuke accessoires die u er bovenop zet. Kijk wat bij uw inrichting past en haal de landelijke ladenkast in jouw huis!