Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Landelijke vitrinekast

Toon als      
Toon als      

Landelijke vitrinekast

Een landelijke vitrinekast? Vaak denk je bij een dergelijke kast aan alleen glas. Maar wij bieden de landelijke vitrinekast waarvan jij enthousiast wordt! Een landelijke vitrinekast heeft een combinatie van een houten frame en glazen deuren en/of lades. Op deze manier is de inhoud van de kast goed te zien en kan deze gebruikt worden om spullen in op te bergen, maar ook om decoratie neer te zetten. Een landelijke vitrinekast zorgt altijd voor een sfeervolle invullen van jouw woon-, werk- of eetkamer. Neem snel een kijkje in onze collectie of lees verder voor meer informatie.

Hoe herken je een vitrinekast?

Een vitrinekast is standaard te herkennen aan het vele glas waarvan deze kast gemaakt is. Het is namelijk de bedoeling om hier spullen in op te bergen, maar ook vooral om te laten zien. Een landelijke vitrinekast heeft ook de typische glazen deuren, maar heeft een frame gemaakt van hout. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van verschillende materialen. Gebruik de landelijke vitrinekast voor servies, decoratie of zelfs boeken. Ben je op zoek naar een kast voor alleen boeken? Kijk dan ook eens bij houten boekenkast.

Combineer landelijk met modern met een landelijke vitrinekast

Een landelijke vitrinekast is perfect te implementeren in een landelijk interieur. Maar door de combinatie van hout en glas, past deze ook heel goed in een modern interieur. Heb je een modern interieur en wil je het toch iets moderner houden? Kies dan naast de landelijke vitrinekast voor bijvoorbeeld een metalen boekenkast of eettafel. Dit zorgt voor een moderne, maar toch warme en knusse uitstraling. Ben je al enthousiast? Neem dan snel een kijkje in onze ruime collectie!