Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Nachtkastje landelijk

€ 338,00

Richmond - Westwood Nachtkastje - Wit/Bruin

€ 338,00

Richmond - Westwood Nachtkastje 1-deurs 1-lade- Wit/Bruin

Toon als      
Toon als      

Nachtkastje landelijk

Het is weer maandag en je wekker gaat af. Slaperig stap je met je benen uit bent en drukt hem uit. Wat is er dan beter als vrolijk wakker worden van je nachtkastje landelijk. Je kan hem namelijk helemaal aanpassen aan jou stijl en smaak. Zorg dat je opstaat met een lekker gevoel en laat nachtkastje landelijk iets moois doen met je dag. Hij past perfect in je slaapkamer met de mooie houten uitvoeringen. Of ga je juist liever voor een opvallend kleurtje? Je kan hem ook mooi matchen met een landelijke opbergkast waar je al je kleding in kwijt kan. Dat staat geweldig samen op je slaapkamer!

Kies ook voor een nachtkastje landelijk!

Hou jij ook zo van de landelijke stijl? Wij ook. Gelukkig is nachtkastje landelijk geheel aan je eigen smaak aan te passen. We hebben namelijk een enorme collectie met voor ieder wat leuks er in. Denk bijvoorbeeld aan een nachtkastje landelijk op wielen met een volledig ijzeren frame en houten laden. Dat staat lekker natuurlijk en neutraal. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden en je kan hem ook nog leuk aankleden door er voorwerpen op te plaatsen!

Leuk je nachtkastje landelijk wat op

Het belangrijkste op je nachtkastje landelijk is natuurlijk je wekker, maar om echt vrolijk wakker te worden hebben we meer nodig. Iedereen heeft het natuurlijk wel eens zwaar op maandag. Fleur je nachtkastje landelijk op met wat kaarsen. Met kalmerende geurkaarsen kan je ook nog eens beter in slaap komen. Of wat dacht je van een bosje bloemen op je nachtkastje landelijk? Wat geweldig op je nachtkastje landelijk staat is deze landelijke tafellamp. Door voor een neutrale kleur te gaan en hem vervolgens op te fleuren met gekleurde accessoires hou je je slaapkamer volledig in de landelijke stijl.