Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Landelijke bartafel

Toon als      
Toon als      

Landelijke bartafel

Heerlijk dat gevoel als je buiten in de mooie natuur loopt. Even lekker een frisse neus halen tussen alle drukte door, wij houden er wel van, lekker landelijk. Het is dan ook niet zo gek dat de landelijke bartafels zo gewild zijn! Mooie rustige kleuren in combinatie met natuurlijke materialen, dat laat je huis nou echt als een thuis voelen. En dat is natuurlijk wat je wil bereiken tijdens het kiezen van je landelijke bartafel. Zo krijg je elke keer dat je thuis komt een heerlijk warm gevoel van binnen als je aanschuift aan je landelijke bartafel.

Kies een landelijke bartafel die bij jou smaak past

Ook al wil je je kamer lekker landelijk inrichten, er zijn toch nog veel verschillende opties waar je voor kan gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een landelijke bartafel van steigerhout! Of je gaat voor gelakt hout om het net wat moderner te maken. Je kan een landelijke bartafel geheel naar jou voorkeur kiezen! In het soort bar kan je natuurlijk ook nog varieren. Zo zijn er ronden landelijke tafels waar je om heen kan zitten of juist vierkante landelijke tafels voor wat meer strakke lijnen. Daar passen perfect landelijke tafellampen bij.

Haal het maximale uit je landelijke bartafel

Alleen een landelijke bartafel staat natuurlijk een beetje saai, bovendien heb je nog iets nodig om op te zitten! Een landelijke bartafel is erg leuk te combineren met stoelen van natuurlijke materialen, helemaal landelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan riet. Een witte houten bar is bijvoorbeeld geweldig in combinatie met witte houten barkrukken met een rieten zitting. Door het houten deel in de zelfde kleur te laten pst het perfect bij elkaar! Wat wij ook erg leuk vinden is je landelijke bartafel opfleuren met wat bloemen of kaarsen in een felle kleur. Door rood en geel toe te voegen ziet het er gelijk zonnig uit. Onze landelijke bartafel is al mooi versierd! Ook leuk: zet er een landelijke vitrinekast bij.