Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Landelijke sidetable

Toon als      
Toon als      

Landelijke sidetable

Een landelijke sidetable, oftewel elk soort van dit meubelstuk is vrijwel terug te vinden in ieder huis. Ondanks dat een landelijke sidetable smal en klein oogt, zit hij qua functionaliteit en uitstraling boordevol voordelen. Pas wanneer je een landelijke sidetable gekocht hebt kom je erachter hoe bruikbaar een meubelstuk kan zijn in je huis. Bij ons vind je deze functionele vriend in diverse soorten. Wil je graag nog meer voordelen van een landelijke sidetable? Lees dan snel het volgende kopje.

Voordelen van een landelijke sidetable

Zoals eerder vernoemd zit een landelijke sidetable boordevol voordelen. Vanwege zijn stijl mengt hij erg goed in meerdere soorten huisstijlen. Hierbij valt te denken aan uiteraard een landelijke stijl, maar ook met een klassiek of brocant interieur zal een landelijke sidetable niet slecht uit de verf komen. Vaak wordt dit meubelstuk voorzien van lades waardoor je extra opbergruimte creëert zonder dat het optisch ruimte inneemt zoals een landelijke boekenkast. Zo wordt deze tafel niet alleen functioneel voor je woonruimte maar bijvoorbeeld ook voor je slaapkamer.

Styling tips voor de landelijke sidetable

Er zijn diverse manieren waarop je het maximale uit een landelijke sidetable kunt halen. Je kunt bijvoorbeeld deze tafel subtiel aankleden met een vaasje bloemen erop en een spiegel erboven zodat het leuk de kamer vult. Maar wil je net dat beetje extra uit je tafel halen? Dan kun je ervoor kiezen om er een elegante landelijke poef, stoel of krukje bij aan te schuiven. Hierdoor creëer je in no-time extra werkruimte wanneer dit nodig geacht wordt. Zo zie je maar dat een landelijke sidetable vol verrassingen zit waar je enorm veel aan hebt in huis. Check nu de collectie en vind de perfect match voor jou huis.