Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Landelijke eetkamerbanken

Toon als      
Toon als      

Landelijke eetkamerbank

Een landelijke eetkamerbank is heerlijk knus en gezellig. Hij is vooral net even wat lekkerder om op te zitten als een stoel. Het voordeel aan een landelijke eetkamerbank ten opzichte van een stoel is ook dat je met meer mensen op minder ruimte kan zitten. Ideaal dus als je een groot gezin hebt of er van houdt om gezellig wat mensen over de vloer te krijgen. Want wie houdt er nou niet van om met zijn alle eten met als afsluiting natuurlijk nog een lekker borreltje! Dan kan prima op je landelijke eetkamerbank.

De mogelijkheden van een landelijke eetkamerbank

Een landelijke eetkamerbank is verkrijgbaar in een groot aantal aardetinten. Door een landelijke eetkamerbank aan je interieur toe te voegen voeg je gelijk enorm veel warmte en gezelligheid toe. Je eetkamer krijgt er een echt huiselijk gevoel van! Hij staat perfect bij deze mooie landelijke krukjes. Door de poten van je landelijke eetkamerbank kan je de gehele look veranderen. Door bijvoorbeeld zwarte poten te nemen wordt het geheel wat donkerder. Kies je voor lichte houten poten onder dan heb je gelijk een totaal andere uitstraling! Hoe zie jij je landelijke eetkamerbank het liefst?

Stylingtips voor je landelijke eetkamerbank

Met de zachte kleuren van een landelijke eetkamerbank valt enorm veel te combineren. Een van de opties is om hem op te fleuren met fel gekleurde kussens met of zonder patroontje. Door deze kussens voeg je wat kleur toe in je kamer en word het een vrolijk geheel. De kussens kun je combineren met bijpassende kaarsen in dezelfde kleur die je op tafel kan zetten. Wat ook leuk is om het helemaal landelijk te houden zijn bijpassende stoelen. Hierdoor blijft je kamer geheel in dezelfde landelijke stijl en matcht het ook nog! Is het zachte stof toch niet helemaal jou smaak? Kijk dan eens bij onze leren bank.