Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Landelijke krukjes

Toon als      
Toon als      

Landelijke krukjes

We hebben een uitgebreide collectie aan landelijke krukjes met veel variatie. Zo kun je kiezen voor een stoffen of juist eentje van kunststof. Houten poten of metalen poten? Je weet in ieder geval één ding zeker: je hebt keuze genoeg. Misschien zelfs wel te veel keus! Je kan hem helemaal aanpassen aan je eigen stijl. Weet je waar een landelijk krukje ook mooi naast staat? Naast een nachtkastje landelijk. Die kun je mooi combineren en laten matchen. Een krukje kun je eigenlijk wel overal kwijt!

Landelijke krukjes, wat kan je er niet mee

De mogelijkheden van landelijke krukjes zijn zo goed als oneindig! Omdat het van die kleine dingen zijn kan je ze overal makkelijk kwijt en nog beter is dat je ze net zo makkelijk weer verplaatst. Heb je een extra zitplaats nodig omdat je gasten hebt? Een krukje is de oplossing. De landelijke krukjes staan ook mooi in een hoek bij een tafeltje of voor je piano! Als je een landelijke stijl hebt kan je landelijke krukjes als accessoires zien in je huiskamer! Ook een goede oplossing voor extra zitplaatsen zonder dat je ruimte hebt is de landelijke poef.

De styling van landelijke krukjes

Omdat landelijke krukjes van die leuke accessoires zijn mogen ze natuurlijk ook wel een mooie uitstraling hebben. Heb jij een landelijk ingerichte huiskamer? Denk er dan eens over na om wat kleur toe te voegen. Met een fel rode of oranje landelijke krukjes als eye-catcher fleur je je hele kamer op. Als je juist een mooi design aan je kamer wil toevoegen kan je bijvoorbeeld gaan voor doorzichtige landelijke krukjes. Dat is lekker opvallend! En het staat ook nog eens super modern.